Swipedrinks Blog Welkom op onze gloednieuwe blog, gewijd aan alles wat met Swipedrinks te maken heeft! Hier duiken we diep in de wereld van digitale waardebonnen en ontdekken we hoe Swipedrinks de manier waarop we denken over transacties en klantinteracties transformeert. Of je nu een horecaondernemer, evenementenorganisator of gewoon nieuwsgierig bent naar de nieuwste trends in de branche, deze blog is jouw ultieme bron voor tips, inzichten en inspirerende verhalen. Laten we samen de reis beginnen en ontdekken hoe Swipedrinks jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen!

September 2023

 Waarom SwipeDrinks Altijd Je Omzet Vergroot: De Kracht van Waardebonnen


Inleiding
In de dynamische wereld van horeca en evenementen is innovatie de sleutel tot succes. Swipedrinks is een vooruitstrevende app voor het beheer van digitale waardebonnen en speelt hier perfect op in en biedt tal van voordelen die bijdragen aan een gegarandeerde omzetverhoging. In deze blog duiken we dieper in hoe Swipedinks je omzet verhoogt.

1. Verbeterde Klantbeleving en Efficiëntie
SwipeDrinks optimaliseert de klantbeleving door snelle en eenvoudige transacties mogelijk te maken. Klanten kunnen vooraf waardebonnen aankopen en deze gebruiken wanneer het hen uitkomt, wat leidt tot kortere wachttijden en een vlottere service. Dit niet alleen verbetert de klanttevredenheid, maar verhoogt ook de kans op aanvullende aankopen. Zie hier hoe het werkt!
2. Bulk Aankopen en Verminderde Transactiekosten
Een van de unieke voordelen van Swipedrinks is het stimuleren van bulk aankopen. Klanten worden aangemoedigd om in één keer een groter aantal waardebonnen aan te schaffen, wat leidt tot hogere directe inkomsten. Bovendien, resulteert dit in minder individuele transacties via betaalterminals, wat de transactiekosten aanzienlijk verlaagt.
3. Pain of Paying
Cashless systemen zoals Swipedrinks kunnen leiden tot een verhoogde uitgave door klanten. Mensen zijn over het algemeen meer geneigd om geld uit te geven wanneer ze niet fysiek geld overhandigen. Swipedrinks maakt het gemakkelijk voor klanten om aankopen te doen, wat kan resulteren in een een hogere totale uitgave. zie ook artikel VRT
4. Verhoogde Klantloyaliteit en Veiligheid
SwipeDrinks faciliteert het opzetten van loyaliteitsprogramma's en speciale promoties, wat bijdraagt aan een verhoogde klantloyaliteit. Tegelijkertijd zorgt het digitale karakter van de waardebonnen voor een veilige transactieomgeving, waardoor het risico op fraude en diefstal wordt verminderd.
5. Refund kan, maar niet verplicht
In België is het voor organisatoren van evenementen wettelijk verplicht om ongebruikte drankbonnen terug te betalen aan klanten die dit verzoeken, zelfs na afloop van het evenement. Echter, deze verplichting kan worden omzeild indien het op het moment van verkoop duidelijk wordt gecommuniceerd dat de bonnen niet terugbetaalbaar zijn. Op deze manier kunnen events via Swipedrinks in sommige gevallen ook rekenen op extra inkomsten van niet gebruikte bonnen.

Conclusie
Swipedrinks biedt een veelzijdige en efficiënte oplossing die niet alleen de klantbeleving verbetert, maar ook bijdraagt aan een aanzienlijke verhoging van de omzet. Door het stimuleren van bulk aankopen, het verminderen van transactiekosten, het verhogen van klantloyaliteit en het behouden van de omzet van ongebruikte bonnen, staat Swipedrinks aan de voorgrond van innovatie in de horeca- en evenementensector. Maak de overstap vandaag nog en ontdek de ongeëvenaarde voordelen van Swipedrinks voor jouw bedrijf.


Oktober 2023

 

Swipedrinks: Revolutionair Digitaal Betalen in Clubs en de Jeugd Actief Betrekken 

Inleiding

In een tijdperk waarin digitale transformatie de norm is geworden, neemt Swipedrinks het voortouw in het vernieuwen van betalingssystemen binnen clubs en sportverenigingen. Met een unieke benadering die niet alleen efficiëntie en gemak biedt, maar ook de jeugd actief betrekt, zet Swipedrinks een nieuwe standaard voor cashless betalen. In deze blog verkennen we hoe Swipedrinks niet alleen het betalingsproces vereenvoudigt, maar ook een inclusieve omgeving creëert voor jeugdspelers.

Digitaal Betalen: Een Win-Win voor Clubs en Leden
Swipedrinks maakt het mogelijk om digitale waardebonnen aan te schaffen en te gebruiken, wat resulteert in een stroomlijning van transacties en een vermindering van administratieve lasten. Voor clubs betekent dit een efficiënter betalingsproces en een betrouwbaardere inkomstenstroom. Leden genieten op hun beurt van het gemak van snelle en eenvoudige betalingen en kunnen bovendien elkaar trakeren door zeer eenvoudig de bonnen te swipen naar elkaar.

Jeugdspelers Actief Betrekken
Wat Swipedrinks onderscheidt, is de innovatieve manier waarop het systeem jeugdspelers betrekt. Kinderen die alleen naar trainingen of wedstrijden komen, kunnen nu deelnemen aan het digitale betalingssysteem zonder de bankkaart of smartphone van hun ouders nodig te hebben. Swipedrinks maakt het mogelijk om waardebonnen op fysieke kaartjes te zetten, die vervolgens aan jeugdspelers kunnen worden meegegeven. Ouders kunnen eenvoudig bonnen 'swipen' naar de kaart van hun kind, waardoor ze op afstand en met volledige controle kunnen bijdragen aan de uitgaven van hun kind.

Veiligheid en Gemak voor Ouders
Dit systeem biedt niet alleen een praktische oplossing voor jeugdspelers, maar geeft ouders ook gemoedsrust. Ze kunnen de uitgaven van hun kinderen monitoren en beheren, terwijl ze hen tegelijkertijd leren over verantwoordelijkheid en het beheren van geld. Het is een veilige en handige manier om de jeugd te betrekken bij het betalingssysteem, zonder dat ze fysiek geld of betaalkaarten hoeven mee te nemen.

Conclusie
Swipedrinks gaat verder dan alleen het faciliteren van digitale transacties; het creëert een inclusieve en gebruiksvriendelijke omgeving voor jeugdspelers. Door innovatie en gebruiksgemak te combineren, biedt Swipedrinks clubs, leden en hun families een revolutionaire oplossing die de manier waarop we denken over betalingen in de sportwereld verandert. Laten we samen de toekomst van cashless betalen omarmen en de jeugd een actieve rol geven in dit digitale tijdperk.

November 2023  

Bonnen Swipen Zonder Grenzen: Hoe Swipedrinks de Drempel Verlaagt en Uw Bereik Vergroot 


Inleiding

Het is een feit: iedereen houdt van gemak en snelheid, vooral als het om drankbonnen gaat. Met de innovatieve nieuwe feature van Swipedrinks kunt u nu ook bonnen versturen via een simpele URL. Wat maakt dit zo baanbrekend? Laten we eens kijken naar enkele kernthema's waar deze functie een enorme impact op kan hebben.


Viral Marketing en Breder Bereik voor Promoties

Stel je voor dat je een evenement host en je wilt zo veel mogelijk mensen bereiken met je geweldige aanbiedingen. Swipedrinks maakt het je gemakkelijk. Door een URL te delen die bonnen bevat, kunt u uw aanbiedingen of promoties direct in de handen (of beter gezegd, smartphones) van potentiële gasten krijgen. Het mooie hiervan? Mensen hoeven de app niet eens te hebben om te profiteren, waardoor je een veel breder publiek kunt bereiken. En omdat het zo gemakkelijk is om deze URL's te delen, is de kans groot dat tevreden gebruikers het ook met hun netwerk zullen delen, wat leidt tot virale marketing.


Gifts en Traktaties naar Mensen Zonder Swipedrinks-Account

Of het nu een verjaardag, een jubileum of gewoon een spontaan gebaar is, Swipedrinks maakt het mogelijk om bonnen als cadeau te sturen naar iedereen, zelfs als ze de app nog niet hebben geïnstalleerd. Dit maakt het geven van een traktatie nog laagdrempeliger en leuker. Hoe het werkt vind je hier. 


Laagdrempelige Introductie voor Nieuwe Gebruikers

We kennen allemaal de irritatie van een nieuwe app moeten downloaden, een account aanmaken en dan pas krijgen wat je wilt. Met de URL-functie van Swipedrinks is die drempel er niet meer. Mensen kunnen de bonnen gewoon ontvangen via een URL en, als ze willen, later besluiten om de app te downloaden voor een volledige ervaring. Dit maakt het voor nieuwe gebruikers veel gemakkelijker om de eerste stap te zetten.


Conclusie

Swipedrinks verlegt de grenzen van wat mogelijk is in de wereld van digitale drankbonnen. Of het nu gaat om het vergroten van uw bereik met virale marketing en promoties, het sturen van cadeaus naar vrienden en familie, of het laagdrempelig maken van de introductie voor nieuwe gebruikers, Swipedrinks heeft een oplossing die werkt. Probeer het uit en ervaar de vrijheid van bonnen swipen zonder grenzen!