Andere

Verbeter uw betalingsproces op pop-ups, Hotel, campings en meer met Swipedrinks.

Swipedrinks biedt een gestroomlijnde oplossing voor betalingen, perfect afgestemd op de behoeften van pop-up bars, hoteln campings en andere!  Onze app vereenvoudigt het betalingsproces voor zowel organisatoren als deelnemers, waardoor u zich kunt richten op het creëren van een onvergetelijke ervaring zonder de rompslomp van contant geld.

Verbeterde Cashflow

Minder Banktransacties

Versterkte Klantenbinding

Ontdek alle voordelen
Evenement afbeelding

Bij Paquito Padelclub zetten we vol in op de beste ervaring voor onze leden, en met Swipedrinks hebben we een perfecte partner gevonden. De app maakt het mogelijk om bonnen te gebruiken die geldig blijven voor al onze evenementen en de dagelijkse operaties in de kantine, wat een groot gemak is voor onze leden. We bieden exclusieve kortingen aan via de app en organiseren spannende wedstrijden via sociale media, wat de betrokkenheid en het plezier verhoogt. Voor diegenen die geen smartphone gebruiken, zijn de Swipedrinks betaalkaarten een eenvoudige en toegankelijke oplossing. Dankzij Swipedrinks kunnen wij ons concentreren op wat echt belangrijk is: een levendige community opbouwen rond onze passie voor padel.

Sven Bollengier
- Eigenaar van Paquito Padelclub

Bij CC De Fabriek, waar we het hele jaar door een scala aan culturele evenementen organiseren, is Swipedrinks onmisbaar geworden. Zowel de app als de fysieke kaartjes worden door onze bezoekers gebruikt, wat de betalingen versnelt en vereenvoudigt. De mogelijkheid van voorverkoop verhoogt onze efficiëntie en financiële transparantie, terwijl we de inkomsten van elke bar nauwkeurig kunnen verdelen en beheren. Swipedrinks helpt ons om de controle te behouden over de bonnenverkoop en zorgt voor een naadloze ervaring voor onze bezoekers en de diverse teams die onze bar managen.

Vera Stadeus
- Coördinator van CC De Fabriek

Voordelen

Swipedrinks verbetert de betalingservaring voor zowel klanten als bedrijven met zijn naadloze en efficiënte oplossingen.

Verbeterde Cashflow

Vooraf verkochte bonnen zorgen voor een directe verbetering in uw cashflow, doordat geld eerder beschikbaar komt.

Minder Banktransacties

Door bonnen vooraf te verkopen en te gebruiken, vermindert u de frequentie van banktransacties, wat leidt tot lagere transactiekosten en vereenvoudigd geldbeheer.

Versterkte Klantenbinding

Met bonnen kunt u klanten aantrekken en behouden door middel van promoties en speciale aanbiedingen die gemakkelijk via de app kunnen worden beheerd en verspreid.

Waardevolle Data

Het bonnensysteem stelt u in staat om belangrijke verkoop- en consumentengegevens te verzamelen, waardoor u beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen over voorraadbeheer en marketingstrategieën.

Vraag nu jouw gratis demo aan

Wil je zien hoe Swipedrinks jouw bedrijf kan transformeren? Vraag nu een gratis demo aan en ervaar de voordelen zelf!