Hoe werkt Swipedrinks?

Ontdek hoe onze innovatieve oplossingen jouw betalingservaring kunnen transformeren en je evenementen naar een hoger niveau tillen.

1

Organisator

Registreer Evenement

Meld jouw evenement of club gemakkelijk aan en krijg toegang tot het dashboard. Via het dashboard werk jij jouw evenement snel en intuïtief uit.

2

Bezoeker

Download App & Koop bonnetjes

Met de Swipedrinks app koop je eenvoudig bonnetjes aan voor het evenement zodat je tijdens het evenement zorgeloos kan genieten.

3

Barman

Betaal aan de toog

De Swipedrinks app voorziet ook een bartender functie waarmee iedere barman eenvoudig elke bestelling kan afrekenen.

Organisator

Word vandaag nog een Swipedrinks organisator en ontdek hoe onze technologie kan helpen jouw evenementen, club of bar succesvoller en jouw bedrijfsvoering efficiënter te maken.

Volledige Controle over je Bar Menu’s en Verkooppunten

Als organisator kun je zelf de barmenu's samenstellen en zoveel togen creëren als nodig. Dit geeft je volledige controle over de assortimenten en prijsstelling, wat essentieel is voor evenementbeheer.

Eenvoudige en Snelle Registratie

Meld je organisatie, evenement, club of bar eenvoudig aan bij Swipedrinks en krijg direct toegang tot een krachtig dashboard. Hierdoor kun je jouw evenement snel en intuïtief opzetten en beheren.

Optimaliseer je Cashflow met Digitale Bonnen

Met digitale bonnen verkoop minimaliseer je de noodzaak van contant geld op locatie, wat leidt tot minder administratie en een veiliger verkoopomgeving. Dit systeem maakt het ook makkelijker om de verkoop precies te volgen en te rapporteren.

Evenement afbeelding

Bezoeker

Maak je evenementervaring zorgeloos met de Swipedrinks-app. Koop eenvoudig bonnetjes aan vooraf, zodat je tijdens het evenement volop kunt genieten zonder je zorgen te maken over contant geld. Onze app brengt het gemak van een cashless ervaring rechtstreeks naar je smartphone. Ervaar het gemak van Swipedrinks en focus volledig op het genieten van je evenement!

Cashless Gemak

Alles kan vanaf je smartphone worden aangekocht. Vermijd lange rijen en verminder het risico op verlies van contant geld door digitaal te betalen.

Sociale Interacties

Trakteer vrienden op een drankje, leg samen een pot uit, of stuur cadeautjes naar familie en vrienden, allemaal via de app. Ook als je vrienden de app nog niet hebben, kun je gemakkelijk bonnen versturen via een unieke bonnen-URL.

Exclusieve Voordelen

Profiteer van kortingen, doe mee aan wedstrijden en ontvang extra informatie over het evenement direct via app-meldingen.

Evenement afbeelding

Barman

De Swipedrinks-app is niet alleen ideaal voor bezoekers, maar biedt ook krachtige tools voor barmannen om elke bestelling moeiteloos af te rekenen. Ontdek hoe onze bartender-functie het werk aan de bar transformeert en vereenvoudigt.

Flexibele Apparatuurkeuzes

Als barman kun je kiezen om je eigen smartphone te gebruiken of je kunt bij ons ook speciaal afgestelede toestellen huren voor een geoptimaliseerde ervaring. Alle apparaten werken perfect via 4G/5G of WiFi, zonder de noodzaak voor complexe bekabeling.

Intuïtieve Barfunctie

Onze barfunctie is ontworpen om door zowel jong als oud gemakkelijk gebruikt te worden. Met een intuïtieve interface kan iedere barman snel en efficiënt werken, ongeacht hun ervaringsniveau.

Veelzijdige Afrekeningsopties

Barmannen kunnen eenvoudig afrekenen door een QR-code te tonen voor smartphones, of QR-codes te scannen van kaartjes. Dit zorgt voor een snelle en foutloze afhandeling van betalingen. Ook kan je makkelijk andere betaal-opties (cash, bancontact,..) registreren zodat alle data goed kan bewaard worden.

Evenement afbeelding

Vraag nu jouw gratis demo aan

Wil je zien hoe Swipedrinks jouw bedrijf kan transformeren? Vraag nu een gratis demo aan en ervaar de voordelen zelf!