Festival

Ervaar het gemak van digitale betalingen met Swipedrinks op festivals

Laat traditionele muntjes en contant geld achter je en treed binnen in de nieuwe dimensie van betalen met Swipedrinks. Of je nu tot in de vroege uurtjes danst, geniet van live optredens, of culinaire hoogstandjes probeert bij de foodtrucks, Swipedrinks maakt elke betaling eenvoudig en moeiteloos. Zeg vaarwel tegen lange wachtrijen en geniet ongestoord van elk festivalmoment.

Flexibele Apparatuuropties en Directe Communicatie

Flexibiliteit en Voorverkoop Voordelen

Intuïtieve Barfunctie en Meervoudige Menus

Ontdek alle voordelen
Evenement afbeelding

Sinds we in 2019 begonnen met het gebruik van Swipedrinks, heeft deze technologie elk jaar ons festivalervaring verbeterd. Bij Rock Zottegem, waar muziek en gemeenschap samenkomen, stelt Swipedrinks ons in staat om efficiënt en effectief onze bonnenverkoop te beheren. Zowel onze bezoekers als onze medewerkers profiteren van de gebruiksvriendelijke app, waardoor de betalingen sneller en gemakkelijker verlopen. De mogelijkheid tot voorverkoop van bonnen heeft niet alleen onze cashflow verbeterd, maar ook de wachttijden aan de kassa drastisch verkort. We zijn trots om een van de pioniers te zijn in het implementeren van deze technologie in 2019 en blijven enthousiast over de voortdurende voordelen die het biedt aan ons festival in 2024.

Kurt De Loor
- Organisator van Rock Zottegem

Voor ons Bistro evenement vertrouwen we al jaren op de uitstekende service van Swipedrinks. Dankzij Swipedrinks kunnen we onze zelfstandige uitbaters in hun kraampjes voorzien van een efficiënt cloud-kassasysteem, wat ons in staat stelt om achteraf 100% correct uit te betalen via de gedetailleerde data in de Swipedrinks-console. Deze console biedt ons een perfect overzicht van alle verkopen. Onze bezoekers kunnen op het terrein eenvoudig bonnen opladen via de app, of een Swipedrinks-kaartje aanschaffen aan de kassa, waarbij zowel contante als kaartbetalingen geaccepteerd worden. Voor elke bezoeker is er een passende oplossing. Bovendien kunnen we dankzij Swipedrinks een voorverkoop van bonnen organiseren, waardoor onze bezoekers kunnen profiteren van aantrekkelijke kortingen. Swipedrinks maakt het mogelijk om onze evenementen soepel en efficiënt te laten verlopen, wat zowel voor ons als voor onze bezoekers een grote meerwaarde betekent.

Liesbet C.
- Lokale Economie van Gemeente Herzele (Bistro-event)

Voordelen

Swipedrinks verbetert de betalingservaring voor zowel klanten als bedrijven met zijn naadloze en efficiënte oplossingen.

Flexibele Apparatuuropties en Directe Communicatie

Kies ervoor om eigen smartphones te gebruiken of huur toestellen via Swipedrinks voor een naadloze ervaring. Stuur pushberichten naar je bezoekers om hen te informeren over speciale aanbiedingen of belangrijke updates. Bezoekers kunnen ook eenvoudig bonnen naar elkaar 'swipen' of gezamenlijk een potje leggen, allemaal via de app, waarbij ze zelf bonnen kunnen aankopen waar en wanneer ze willen, zowel vooraf als ter plaatse.

Flexibiliteit en Voorverkoop Voordelen

Met Swipedrinks kun je vooraf bonnen kopen via onze app, wat niet alleen het gemak verhoogt maar ook de cashflow voor organisatoren verbetert. Ons systeem biedt ongekende flexibiliteit; kies voor top-up Swipedrinks-kaarten, koop bonnen via de app, vul je kaarten aan bij de kassa, of gebruik een hybride systeem met traditionele bonnen of contant geld. Alles is mogelijk en aanpasbaar aan jouw behoeften.

Intuïtieve Barfunctie en Meervoudige Menus

Organiseer je bars moeiteloos met onze eenvoudig te gebruiken console die meerdere menu's ondersteunt. De barfunctie van Swipedrinks is zo intuïtief dat er nauwelijks training nodig is, waardoor je personeel direct aan de slag kan. Dit vermindert complexiteit en vergroot de efficiëntie op elke toog.

Geavanceerde Data en Gebruikersinzichten

Met Swipedrinks heeft u toegang tot uitgebreide data over het verbruik op het terrein. Na afloop van het festival kunt u gedetailleerde analyses bekijken over welke producten het populairst waren, piekverkoopmomenten, en patronen in consumentengedrag. Deze informatie is cruciaal voor het plannen van toekomstige evenementen en helpt bij het optimaliseren van uw voorraad en personeelsbezetting. Daarnaast kan U via Swipedrinks in contact blijven met uw bezoekers na het evenement om hen te informeren over toekomstige evenementen en promoties. Dit directe communicatiekanaal via de app versterkt de relatie met uw publiek en moedigt herhaalbezoeken aan, waardoor een loyale festivalgemeenschap wordt opgebouwd.

Vraag nu jouw gratis demo aan

Wil je zien hoe Swipedrinks jouw bedrijf kan transformeren? Vraag nu een gratis demo aan en ervaar de voordelen zelf!