Jeugdbeweging

Versterk de gemeenschapszin in uw jeugdhuis met Swipedrinks.

Swipedrinks biedt een moderne en efficiënte oplossing voor het beheren van betalingen tijdens sociale evenementen en activiteiten in jeugdhuizen. Deze app is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar helpt ook de authentieke sfeer te behouden die jongeren zo waarderen.

Samen een pot uitleggen en digitaal bonnen aankopen

Evenementen organiseren en voorverkoop van bonnen

Directe communicatie met leden

Ontdek alle voordelen
Evenement afbeelding

Bij Scouts 'De Vrijbuiters' uit Brugge is Swipedrinks uitgegroeid tot een essentieel onderdeel van onze dagelijkse werking en onze evenementen. Als ons voornaamste betaal- en kassasysteem biedt Swipedrinks niet alleen gebruiksgemak en efficiëntie, maar dankzij het efficiënte bonnensysteem kunnen we gemakkelijk verkopen organiseren voor zowel onze leden als eigen vrijwilligers. Dit systeem geeft ons ook een duidelijk overzicht van alle transactiedata, waardoor we onze administratie soepel en effectief kunnen beheren.

- van Scouts de Vrijbuiters

Voordelen

Swipedrinks verbetert de betalingservaring voor zowel klanten als bedrijven met zijn naadloze en efficiënte oplossingen.

Samen een pot uitleggen en digitaal bonnen aankopen

Met Swipedrinks wordt het gemakkelijk voor de jongeren om samen een potje te maken voor hun uitgaven. Ze kunnen ook vooraf digitaal bonnen aankopen, wat hen de mogelijkheid geeft om deel te nemen aan exclusieve promoties en wedstrijden die via de app worden georganiseerd.

Evenementen organiseren en voorverkoop van bonnen

Organiseer uw evenementen via de Swipedrinks-app en promoot een speciale verkoop van bonnen voor deze gelegenheden. U kunt zelfs een voorverkoop organiseren, waardoor jongeren hun deelname kunnen plannen en verzekeren, en tegelijkertijd uw cashflow wordt bevorderd.

Directe communicatie met leden

Als beheerder van het jeugdhuis kunt u de Swipedrinks-console gebruiken om leden direct te informeren over aankomende evenementen, nieuwe promoties of andere belangrijke updates via mail of pushberichten.

Geïntegreerd kassasysteem en inzichtelijke gegevens

Swipedrinks biedt meer dan alleen een bonnensysteem; het functioneert ook als een basis kassasysteem dat het afrekenen vereenvoudigt. Dit systeem stelt u in staat om op een kosteneffectieve en eenvoudige manier dagelijkse, wekelijkse, en seizoensgebonden verbruiks- en verkoopdata bij te houden, wat essentieel is voor efficiënt voorraadbeheer.

Vraag nu jouw gratis demo aan

Wil je zien hoe Swipedrinks jouw bedrijf kan transformeren? Vraag nu een gratis demo aan en ervaar de voordelen zelf!