Prijzen

Ontdek onze flexibele prijsopties die afgestemd zijn op de behoeften van jouw bedrijf. Kies het pakket dat het beste bij jou past en begin vandaag nog met Swipedrinks!

Kostenefficiëntie op maat voor uw evenement

Bij Swipedrinks begrijpen we dat geen twee evenementen hetzelfde zijn. Daarom hanteren we een flexibel tariefmodel dat meegroeit met de grootte van uw evenement.

 • We rekenen een transactiegebaseerde vergoeding, wat betekent dat de kosten zich aanpassen aan de hoeveelheid gebruik van ons platform. Dit zorgt ervoor dat u nooit meer betaalt dan nodig.
 • Geen zware opstartkosten: U kunt direct beginnen zonder zware initiële investeringen.
 • Gebruik van eigen hardware mogelijk: Doordat de barfunctie kan gebruikt worden op elke smartphone, blijven de kosten laag, vaak lager dan bij onze concurrenten.
 • Geen bekabeling nodig! Alles werkt op 4G/5G of Wifi
 • De verkoop van bonnen via ons systeem stimuleert een positieve cashflow, waardoor de investering in ons platform zich ruimschoots terugverdient!
Plan uw evenement met Swipedrinks en ervaar hoe eenvoudig en kosteneffectief het kan zijn. Voor meer informatie over onze tarieven of om een persoonlijke offerte aan te vragen, kunt u contact opnemen via info@swipedrinks.com. Bent u klaar om de mogelijkheden van Swipedrinks zelf te ervaren? Boek dan een demonstratie van ons platform.

Wij staan klaar om uw evenement naar een hoger niveau te tillen!

Kostenefficiëntie op maat voor uw locatie

Bij Swipedrinks begrijpen we dat geen twee locaties hetzelfde zijn. Daarom bieden we een flexibel abonnementsmodel dat meegroeit met het aantal gebruikers in uw zaak. Dit zorgt ervoor dat de kosten zich aanpassen aan het daadwerkelijke gebruik van ons platform, waardoor u steeds de meest kosteneffectieve oplossing geniet:

 • Geen zware opstartkosten: Start onmiddellijk zonder grote initiële investeringen.
 • Gebruik van eigen hardware (smartphones) of integratie in eigen kassasysteem (HorecaTouch)
 • Geen bekabeling nodig: Alles functioneert perfect over 4G/5G of Wifi.
 • De verkoop van bonnen via ons systeem stimuleert een positieve cashflow, waardoor uw investering in Swipedrinks zich ruimschoots terugverdient.
 • Daarnaast kunt u met Swipedrinks gratis evenementen organiseren die bij uw zaak horen, zoals clubfeestjes en zomerparty’s, en kunt u zonder extra kosten meerdere digitale omgevingen opzetten om de verkoop van bonnen efficiënt te regelen.
Ontdek de mogelijkheden van Swipedrinks voor uw locatie: Neem voor meer informatie over onze abonnementen of voor een persoonlijke offerte contact op via info@swipedrinks.com. Wilt u Swipedrinks in actie zien? Boek dan een demonstratie van ons platform.

Swipedrinks is klaar om uw locatie naar een hoger niveau te tillen!

Een eigen app, volledig in uw stijl

Heeft u specifieke wensen voor uw merk en wilt u een mobiele applicatie die deze volledig weerspiegelt? Met Swipedrinks is dat mogelijk. Wij bieden de mogelijkheid om een volledig gepersonaliseerde app te ontwikkelen, gebruikmakend van onze geavanceerde technologie en patenten. Dit garandeert dat wij op een kostenefficiënte manier een gelicenceerde app kunnen leveren die uw merkidentiteit versterkt.

 • Volledige personalisatie: Uw merk staat centraal in het ontwerp en de functionaliteit.
 • Kostenefficiëntie: Door eigenaarschap van onze code en patenten kunnen we de kosten optimaliseren.
 • Uitgebreide functionaliteiten: Van bonnenverkoop tot geavanceerde dataverzameling, alles is mogelijk.
Hoe we werken: Na een grondige bespreking van uw behoeften, inclusief marketingopties, bonnenverkoop, integraties met kassasystemen en dataverzameling, stellen wij een specifieke offerte samen. Deze aanpak zorgt ervoor dat de app niet alleen aan al uw verwachtingen voldoet, maar ook binnen uw budget blijft.

Voor meer informatie en een gepersonaliseerde offerte, neem contact op via info@swipedrinks.com of boek hier een demo!

Vraag nu jouw gratis demo aan

Wil je zien hoe Swipedrinks jouw bedrijf kan transformeren? Vraag nu een gratis demo aan en ervaar de voordelen zelf!