Foodtruck

Ervaar het gemak van cashloos betalen met Swipedrinks

Transformeer uw foodtruck-event in een hoogtepunt van efficiëntie en klanttevredenheid met Swipedrinks. Onze app elimineert de noodzaak voor wisselgeld en zorgt voor een vloeiende betaalervaring, waardoor klanten eenvoudig kunnen genieten van uw smakelijke gerechten met slechts een simpele swipe.

Naadloos Betalingsproces:

Ideaal voor Evenementen met Meerdere Verkopers

Verhoog de Efficiëntie en Omzet

Ontdek alle voordelen
Evenement afbeelding

Voor ons Bistro evenement vertrouwen we al jaren op de uitstekende service van Swipedrinks. Dankzij Swipedrinks kunnen we onze zelfstandige uitbaters in hun kraampjes voorzien van een efficiënt cloud-kassasysteem, wat ons in staat stelt om achteraf 100% correct uit te betalen via de gedetailleerde data in de Swipedrinks-console. Deze console biedt ons een perfect overzicht van alle verkopen. Onze bezoekers kunnen op het terrein eenvoudig bonnen opladen via de app, of een Swipedrinks-kaartje aanschaffen aan de kassa, waarbij zowel contante als kaartbetalingen geaccepteerd worden. Voor elke bezoeker is er een passende oplossing. Bovendien kunnen we dankzij Swipedrinks een voorverkoop van bonnen organiseren, waardoor onze bezoekers kunnen profiteren van aantrekkelijke kortingen. Swipedrinks maakt het mogelijk om onze evenementen soepel en efficiënt te laten verlopen, wat zowel voor ons als voor onze bezoekers een grote meerwaarde betekent.

Liesbet C.
- Lokale Economie van Gemeente Herzele (Bistro-event)

Voordelen

Swipedrinks verbetert de betalingservaring voor zowel klanten als bedrijven met zijn naadloze en efficiënte oplossingen.

Naadloos Betalingsproces:

Met Swipedrinks hoeft u zich geen zorgen meer te maken over contant geld of lange wachtrijen. Dit stelt u in staat om zich volledig te focussen op het bereiden en serveren van heerlijke gerechten, terwijl de klanttevredenheid toeneemt door een snelle en moeiteloze afhandeling van de betalingen.

Ideaal voor Evenementen met Meerdere Verkopers

Swipedrinks is perfect voor evenementen waar meerdere externe verkopers betrokken zijn. Organiseer eenvoudig evenementen waarbij de bonnenverkoop centraal wordt beheerd door de organisator. Onze app maakt het mogelijk dat klanten hun bonnen bij alle participerende kraampjes of togen kunnen gebruiken. Na het evenement biedt Swipedrinks automatische rapportages van de verkoop, waardoor elke externe verkoper nauwkeurig en snel uitbetaald kan worden op basis van de daadwerkelijke omzet.

Verhoog de Efficiëntie en Omzet

Swipedrinks niet alleen vereenvoudigt het betalingsproces, maar verbetert ook de doorstroom en verhoogt de omzetpotentieel van uw foodtruck. Zowel een mooie voorverkoop is mogelijk als gerichte marketing via onze console. Zet de stap naar een modernere, klantvriendelijkere service die zowel tijdens individuele operaties als bij grote evenementen excelleert.

Veelzijdige Betaalopties en Sociale Interacties

Swipedrinks biedt een scala aan betaalmogelijkheden om aan de behoeften van elke klant te voldoen. Of het nu gaat om het kopen van bonnen via de app, het gebruik van Swipedrinks top-up kaartjes, het aanvullen van kaartjes aan de kassa’s, of zelfs het accepteren van contante betalingen, ons systeem is ontworpen voor flexibiliteit. Deze hybride aanpak zorgt ervoor dat niemand wordt uitgesloten en iedereen kan genieten van de gemakken van moderne betalingstechnologieën.

Verhoog de Betrokkenheid en Gemeenschapsgevoel

Swipedrinks maakt het ook eenvoudig voor klanten om elkaar te trakteren en gezamenlijk een potje te leggen, wat ideaal is voor groepen die samen uit eten gaan. Deze functies bevorderen niet alleen de sociale interactie, maar versterken ook het gemeenschapsgevoel. Klanten kunnen moeiteloos samen tafelen en de kosten delen, wat bijdraagt aan een positieve en verbonden eetervaring.

Vraag nu jouw gratis demo aan

Wil je zien hoe Swipedrinks jouw bedrijf kan transformeren? Vraag nu een gratis demo aan en ervaar de voordelen zelf!