Andere

Swipedrinks: De Veelzijdige Betalingsoplossing voor Elk Evenement

Bij Swipedrinks begrijpen we dat elk evenement uniek is, en onze technologie is ontworpen om aan deze diversiteit te voldoen. Of het nu gaat om een pop-up, kermis, of eetfestijn, Swipedrinks biedt een eenvoudige en efficiënte betaaloplossing die perfect is voor elke festiviteit.

Voordelen van Voorverkoop en Verbeterde Cashflow

Naadloze Afrekening en Waardevolle Data

Kostenbesparing en Gemak

Ontdek alle voordelen
Evenement afbeelding

Sinds we in 2019 begonnen met het gebruik van Swipedrinks, heeft deze technologie elk jaar ons festivalervaring verbeterd. Bij Rock Zottegem, waar muziek en gemeenschap samenkomen, stelt Swipedrinks ons in staat om efficiënt en effectief onze bonnenverkoop te beheren. Zowel onze bezoekers als onze medewerkers profiteren van de gebruiksvriendelijke app, waardoor de betalingen sneller en gemakkelijker verlopen. De mogelijkheid tot voorverkoop van bonnen heeft niet alleen onze cashflow verbeterd, maar ook de wachttijden aan de kassa drastisch verkort. We zijn trots om een van de pioniers te zijn in het implementeren van deze technologie in 2019 en blijven enthousiast over de voortdurende voordelen die het biedt aan ons festival in 2024.

Kurt De Loor
- Organisator van Rock Zottegem

Hangar 27 vertrouwt op Swipedrinks voor alle fuiven, feestjes en gala-bals in onze eventhal. Als ons betrouwbare kassa- en bonnensysteem, maakt Swipedrinks het mogelijk voor gasten om hun drankbonnen vooraf eenvoudig via de app aan te kopen en elkaar moeiteloos te trakteren. Voor degenen die liever niet met hun smartphone betalen, bieden we Swipedrinks-kaartjes aan de kassa aan. Dankzij de efficiënte afhandeling aan de togen, waar elke barman uitgerust is met een smartphone met barfunctie, verloopt de service razendsnel. Bovendien verzamelen we waardevolle data van elk event, wat ons helpt om toekomstige evenementen nog beter te plannen en in te schalen.

- van Hangar 27

Voordelen

Swipedrinks verbetert de betalingservaring voor zowel klanten als bedrijven met zijn naadloze en efficiënte oplossingen.

Voordelen van Voorverkoop en Verbeterde Cashflow

Een van de grootste voordelen van het gebruik van Swipedrinks is de mogelijkheid om betalingen vooraf te ontvangen. Door een voorverkoop te organiseren, kunt u de cashflow verbeteren en de financiële planning van uw evenement optimaliseren. Dit vermindert de financiële onzekerheid en zorgt voor een stabielere basis om uw evenement te plannen en uit te voeren.

Naadloze Afrekening en Waardevolle Data

Onze kassa-functie zorgt voor een soepele transactie aan de togen, waardoor de efficiëntie tijdens uw evenement wordt verhoogd. Na afloop van het evenement levert Swipedrinks waardevolle data die inzicht geeft in verkooppatronen en klantvoorkeuren, wat u helpt om toekomstige evenementen nog beter te maken.

Kostenbesparing en Gemak

Met Swipedrinks bespaart u op de kosten van traditionele betaalterminals en ander hardware. Ons systeem werkt volledig via smartphones, waardoor u eenvoudig kunt opstarten zonder extra investeringen in dure apparatuur. Dit maakt Swipedrinks niet alleen een kosteneffectieve keuze, maar ook een gemakkelijk implementeerbare oplossing voor elke organisator.

Verhoogde Interactiviteit en Gasttevredenheid

Laat uw bezoekers genieten van de vrijheid om elkaar te trakteren of gemakkelijk af te rekenen aan de bar of aan de eigen tafel met een simpele swipe op hun smartphone. Deze functies verhogen niet alleen de interactiviteit op uw evenement, maar verbeteren ook de algehele gastervaring, waardoor uw evenement memorabel wordt.

Geavanceerde Marketingmogelijkheden via Swipedrinks

Swipedrinks gaat verder dan alleen betalingsverwerking; onze console biedt krachtige marketingtools die essentieel zijn voor het stimuleren van verkoop en het opbouwen van klantrelaties. Gebruik onze console om speciale promoties en kortingen te creëren die direct aan bezoekers kunnen worden aangeboden via de app. Daarnaast biedt Swipedrinks de mogelijkheid om uw bezoekers effectief te informeren over toekomstige evenementen. Stuur gepersonaliseerde meldingen en updates direct naar hun smartphones, waardoor u een blijvende connectie met uw doelgroep onderhoudt

Vraag nu jouw gratis demo aan

Wil je zien hoe Swipedrinks jouw bedrijf kan transformeren? Vraag nu een gratis demo aan en ervaar de voordelen zelf!