Over Swipedrinks

Welkom bij Coupon Solutions, de drijvende kracht achter Swipedrinks, een innovatieve technologie ontwikkeld om de betalingservaring te revolutioneren.

Sinds de oprichting in 2018 hebben wij ons toegelegd op het ontwikkelen en patenteren van een uniek systeem dat voor het eerst met succes werd ingezet tijdens Rock Zottegem in 2019. Dit was het begin van een reeks succesvolle implementaties die ons door de uitdagingen van de coronacrisis in 2020 hebben geloodst. Ondanks de pandemie bleven we niet bij de pakken zitten. We hebben onze expertise uitgebreid naar nieuwe domeinen zoals sportclubs, kantines en cafés.


Swipedrinks Betaalkaarten

Dankzij de eenvoud en veelzijdigheid van ons bonnensysteem, en de combinatie van onze app met Swipedrinks betaalkaarten, bieden we een inclusieve oplossing aan die toegankelijk is voor iedereen, zelfs voor diegenen die liever niet met een smartphone betalen.

Digitaal bonnensysteem

Bij Coupon Solutions brengen we het cashless verhaal op een betaalbare manier naar kleinere evenementen. Deze evenementen hoeven niet te investeren in grote, kostbare systemen, maar kunnen toch genieten van alle voordelen van een digitaal bonnensysteem, met kosten die enkel toenemen naarmate de verkoop groeit.


Op maat gemaakte apps

Ons bedrijf heeft sindsdien niet stilgestaan en inmiddels de derde versie van Swipedrinks gelanceerd. We ontwikkelen ook op maat gemaakte apps voor klanten die gebruik willen maken van onze bewezen technologie. De kracht van Swipedrinks ligt in de digitalisering van alle voordelen van een waardebonnensysteem, wat een breed scala aan markten ten goede komt, van horeca tot scholen en gemeenten.

Klantgerichtheid

Bij Coupon Solutions geloven we sterk in de kracht van innovatie en klantgerichtheid. We blijven ons inzetten om niet alleen aan de behoeften van onze klanten te voldoen, maar ook om de industrieën waarin we actief zijn, voortdurend te verbeteren en te innoveren.

Vraag nu jouw gratis demo aan

Wil je zien hoe Swipedrinks jouw bedrijf kan transformeren? Vraag nu een gratis demo aan en ervaar de voordelen zelf!