Feest & fuif

Vier zonder het gedoe van contant geld met Swipedrinks

Bij elk feest, van verjaardagen tot wilde dansavonden, zorgt Swipedrinks ervoor dat het vieren centraal staat. Vergeet de rompslomp van contant geld; onze app maakt het gemakkelijk om drankjes te bestellen en af te rekenen. Zo kunnen jij en je gasten zich volledig richten op het plezier.

Flexibiliteit op vlak betaalmogelijkheden

Snel en Voordelig Starten

Geavanceerde Data en Gebruikersinzichten

Ontdek alle voordelen
Evenement afbeelding

Sinds we in 2019 begonnen met het gebruik van Swipedrinks, heeft deze technologie elk jaar ons festivalervaring verbeterd. Bij Rock Zottegem, waar muziek en gemeenschap samenkomen, stelt Swipedrinks ons in staat om efficiënt en effectief onze bonnenverkoop te beheren. Zowel onze bezoekers als onze medewerkers profiteren van de gebruiksvriendelijke app, waardoor de betalingen sneller en gemakkelijker verlopen. De mogelijkheid tot voorverkoop van bonnen heeft niet alleen onze cashflow verbeterd, maar ook de wachttijden aan de kassa drastisch verkort. We zijn trots om een van de pioniers te zijn in het implementeren van deze technologie in 2019 en blijven enthousiast over de voortdurende voordelen die het biedt aan ons festival in 2024.

Kurt De Loor
- Organisator van Rock Zottegem

Hangar 27 vertrouwt op Swipedrinks voor alle fuiven, feestjes en gala-bals in onze eventhal. Als ons betrouwbare kassa- en bonnensysteem, maakt Swipedrinks het mogelijk voor gasten om hun drankbonnen vooraf eenvoudig via de app aan te kopen en elkaar moeiteloos te trakteren. Voor degenen die liever niet met hun smartphone betalen, bieden we Swipedrinks-kaartjes aan de kassa aan. Dankzij de efficiënte afhandeling aan de togen, waar elke barman uitgerust is met een smartphone met barfunctie, verloopt de service razendsnel. Bovendien verzamelen we waardevolle data van elk event, wat ons helpt om toekomstige evenementen nog beter te plannen en in te schalen.

- van Hangar 27

Voor ons Bistro evenement vertrouwen we al jaren op de uitstekende service van Swipedrinks. Dankzij Swipedrinks kunnen we onze zelfstandige uitbaters in hun kraampjes voorzien van een efficiënt cloud-kassasysteem, wat ons in staat stelt om achteraf 100% correct uit te betalen via de gedetailleerde data in de Swipedrinks-console. Deze console biedt ons een perfect overzicht van alle verkopen. Onze bezoekers kunnen op het terrein eenvoudig bonnen opladen via de app, of een Swipedrinks-kaartje aanschaffen aan de kassa, waarbij zowel contante als kaartbetalingen geaccepteerd worden. Voor elke bezoeker is er een passende oplossing. Bovendien kunnen we dankzij Swipedrinks een voorverkoop van bonnen organiseren, waardoor onze bezoekers kunnen profiteren van aantrekkelijke kortingen. Swipedrinks maakt het mogelijk om onze evenementen soepel en efficiënt te laten verlopen, wat zowel voor ons als voor onze bezoekers een grote meerwaarde betekent.

Liesbet C.
- Lokale Economie van Gemeente Herzele (Bistro-event)

Voordelen

Swipedrinks verbetert de betalingservaring voor zowel klanten als bedrijven met zijn naadloze en efficiënte oplossingen.

Flexibiliteit op vlak betaalmogelijkheden

Ons systeem biedt ongekende flexibiliteit; kies voor top-up Swipedrinks-kaarten, koop bonnen via de app, vul je kaarten aan bij de kassa, of gebruik een hybride systeem met traditionele bonnen of contant geld. Alles is mogelijk en aanpasbaar aan jouw behoeften.

Snel en Voordelig Starten

Het opstarten van Swipedrinks is een fluitje van een cent, met zeer voordelige formules die ervoor zorgen dat je niet een groot deel van je budget hoeft af te staan om cashless te gaan. Zowel geregistreerde organisaties als feitelijke verenigingen kunnen snel aan de slag met ons systeem en genieten van de coolste en meest kosteneffectieve cashless methode.

Geavanceerde Data en Gebruikersinzichten

Na afloop van het festival kunt u gedetailleerde analyses bekijken over welke producten het populairst waren, piekverkoopmomenten, en patronen in consumentengedrag. Daarnaast kan U via Swipedrinks in contact blijven met uw bezoekers na het evenement om hen te informeren over toekomstige evenementen en promoties. Dit directe communicatiekanaal via de app versterkt de relatie met uw publiek en moedigt herhaalbezoeken aan, waardoor een loyale festivalgemeenschap wordt opgebouwd.

Voorverkoop en Bonnenuitgifte Gemak

Organiseer een voorverkoop van bonnen via onze app, en stuur zelfs vooraf bonnen naar gasten als je over hun mailadressen beschikt. Onze console maakt het eenvoudig om uitnodigingen te sturen, zodat mensen bonnen kunnen kopen en deelnemen aan jouw event.

Interactieve Functies

Laat gasten elkaar trakteren, zet wedstrijden op via sociale media, of steun goede doelen – alles is mogelijk met Swipedrinks. Deze interactieve functies verhogen niet alleen de betrokkenheid tijdens je evenement, maar versterken ook de gemeenschapszin.

Vraag nu jouw gratis demo aan

Wil je zien hoe Swipedrinks jouw bedrijf kan transformeren? Vraag nu een gratis demo aan en ervaar de voordelen zelf!