Sportclub

Vereenvoudig het beheer van betalingen en versterk de gemeenschapszin in uw sportclub met Swipedrinks.

Met Swipedrinks transformeert u de manier waarop uw leden lidmaatschappen vernieuwen, consumpties afrekenen in de kantine, en deelnemen aan speciale evenementen. Onze app biedt een flexibele en intuïtieve oplossing die speciaal is ontworpen om het betalingsproces binnen uw sportclub moeiteloos te laten verlopen, zodat iedereen zich kan concentreren op hun passie voor sport.

Vooruitbetaling van bonnen

Eenvoudig trakteren en betalen

Toegankelijk voor iedereen

Ontdek alle voordelen
Evenement afbeelding

Bij Paquito Padelclub zetten we vol in op de beste ervaring voor onze leden, en met Swipedrinks hebben we een perfecte partner gevonden. De app maakt het mogelijk om bonnen te gebruiken die geldig blijven voor al onze evenementen en de dagelijkse operaties in de kantine, wat een groot gemak is voor onze leden. We bieden exclusieve kortingen aan via de app en organiseren spannende wedstrijden via sociale media, wat de betrokkenheid en het plezier verhoogt. Voor diegenen die geen smartphone gebruiken, zijn de Swipedrinks betaalkaarten een eenvoudige en toegankelijke oplossing. Dankzij Swipedrinks kunnen wij ons concentreren op wat echt belangrijk is: een levendige community opbouwen rond onze passie voor padel.

Sven Bollengier
- Eigenaar van Paquito Padelclub

Voordelen

Swipedrinks verbetert de betalingservaring voor zowel klanten als bedrijven met zijn naadloze en efficiënte oplossingen.

Vooruitbetaling van bonnen

Laat uw leden bonnen op voorhand aankopen via onze app. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar verbetert ook de cashflow van uw club.

Eenvoudig trakteren en betalen

Met Swipedrinks kunnen leden elkaar eenvoudig trakteren en hun consumpties betalen, wat bijdraagt aan een levendige en interactieve clubomgeving. Samen een ‘digitale’ pot uitleggen en heerlijk blijven hangen na het sporten!

Toegankelijk voor iedereen

Ook de jongste leden kunnen deelnemen! Ouders kunnen via Swipedrinks betaalkaartjes voor hun kinderen aanvullen met een simpele swipe. Deze kaartjes maken het mogelijk voor kinderen om zelfstandig betalingen te doen binnen de club, zonder dat ouders aanwezig hoeven te zijn.

Informeer leden via de app

Je kunt leden via de Swipedrinks-console bereiken en hen uitnodigen om bonnen aan te schaffen, promoties te benutten en deel te nemen aan wedstrijden, zowel via e-mail als via pushmeldingen.

Vraag nu jouw gratis demo aan

Wil je zien hoe Swipedrinks jouw bedrijf kan transformeren? Vraag nu een gratis demo aan en ervaar de voordelen zelf!