Referenties

Nieuwsgierig naar wat anderen zeggen? Ontdek hier enkele van onze gewaardeerde klanten en hun ervaringen met Swipedrinks.

Bekijk onze video's

Bij Paquito Padelclub zetten we vol in op de beste ervaring voor onze leden, en met Swipedrinks hebben we een perfecte partner gevonden. De app maakt het mogelijk om bonnen te gebruiken die geldig blijven voor al onze evenementen en de dagelijkse operaties in de kantine, wat een groot gemak is voor onze leden. We bieden exclusieve kortingen aan via de app en organiseren spannende wedstrijden via sociale media, wat de betrokkenheid en het plezier verhoogt. Voor diegenen die geen smartphone gebruiken, zijn de Swipedrinks betaalkaarten een eenvoudige en toegankelijke oplossing. Dankzij Swipedrinks kunnen wij ons concentreren op wat echt belangrijk is: een levendige community opbouwen rond onze passie voor padel.

Sven Bollengier
- Eigenaar van Paquito Padelclub

Bij CC De Fabriek, waar we het hele jaar door een scala aan culturele evenementen organiseren, is Swipedrinks onmisbaar geworden. Zowel de app als de fysieke kaartjes worden door onze bezoekers gebruikt, wat de betalingen versnelt en vereenvoudigt. De mogelijkheid van voorverkoop verhoogt onze efficiëntie en financiële transparantie, terwijl we de inkomsten van elke bar nauwkeurig kunnen verdelen en beheren. Swipedrinks helpt ons om de controle te behouden over de bonnenverkoop en zorgt voor een naadloze ervaring voor onze bezoekers en de diverse teams die onze bar managen.

Vera Stadeus
- Coördinator van CC De Fabriek

Sinds we in 2019 begonnen met het gebruik van Swipedrinks, heeft deze technologie elk jaar ons festivalervaring verbeterd. Bij Rock Zottegem, waar muziek en gemeenschap samenkomen, stelt Swipedrinks ons in staat om efficiënt en effectief onze bonnenverkoop te beheren. Zowel onze bezoekers als onze medewerkers profiteren van de gebruiksvriendelijke app, waardoor de betalingen sneller en gemakkelijker verlopen. De mogelijkheid tot voorverkoop van bonnen heeft niet alleen onze cashflow verbeterd, maar ook de wachttijden aan de kassa drastisch verkort. We zijn trots om een van de pioniers te zijn in het implementeren van deze technologie in 2019 en blijven enthousiast over de voortdurende voordelen die het biedt aan ons festival in 2024.

Kurt De Loor
- Organisator van Rock Zottegem

Hangar 27 vertrouwt op Swipedrinks voor alle fuiven, feestjes en gala-bals in onze eventhal. Als ons betrouwbare kassa- en bonnensysteem, maakt Swipedrinks het mogelijk voor gasten om hun drankbonnen vooraf eenvoudig via de app aan te kopen en elkaar moeiteloos te trakteren. Voor degenen die liever niet met hun smartphone betalen, bieden we Swipedrinks-kaartjes aan de kassa aan. Dankzij de efficiënte afhandeling aan de togen, waar elke barman uitgerust is met een smartphone met barfunctie, verloopt de service razendsnel. Bovendien verzamelen we waardevolle data van elk event, wat ons helpt om toekomstige evenementen nog beter te plannen en in te schalen.

- van Hangar 27

Bij Scouts 'De Vrijbuiters' uit Brugge is Swipedrinks uitgegroeid tot een essentieel onderdeel van onze dagelijkse werking en onze evenementen. Als ons voornaamste betaal- en kassasysteem biedt Swipedrinks niet alleen gebruiksgemak en efficiëntie, maar dankzij het efficiënte bonnensysteem kunnen we gemakkelijk verkopen organiseren voor zowel onze leden als eigen vrijwilligers. Dit systeem geeft ons ook een duidelijk overzicht van alle transactiedata, waardoor we onze administratie soepel en effectief kunnen beheren.

- van Scouts de Vrijbuiters

Voor ons Bistro evenement vertrouwen we al jaren op de uitstekende service van Swipedrinks. Dankzij Swipedrinks kunnen we onze zelfstandige uitbaters in hun kraampjes voorzien van een efficiënt cloud-kassasysteem, wat ons in staat stelt om achteraf 100% correct uit te betalen via de gedetailleerde data in de Swipedrinks-console. Deze console biedt ons een perfect overzicht van alle verkopen. Onze bezoekers kunnen op het terrein eenvoudig bonnen opladen via de app, of een Swipedrinks-kaartje aanschaffen aan de kassa, waarbij zowel contante als kaartbetalingen geaccepteerd worden. Voor elke bezoeker is er een passende oplossing. Bovendien kunnen we dankzij Swipedrinks een voorverkoop van bonnen organiseren, waardoor onze bezoekers kunnen profiteren van aantrekkelijke kortingen. Swipedrinks maakt het mogelijk om onze evenementen soepel en efficiënt te laten verlopen, wat zowel voor ons als voor onze bezoekers een grote meerwaarde betekent.

Liesbet C.
- Lokale Economie van Gemeente Herzele (Bistro-event)