Scholen

Swipedrinks: De perfecte betalingsoplossing voor scholen

Swipedrinks biedt een eenvoudige en efficiënte manier om de betalingen op scholen te stroomlijnen, wat zorgt voor een naadloze ervaring voor zowel leerlingen als ouders. Met ons systeem is de rompslomp van achterstallige facturatie verleden tijd.


Vooraf bonnen aanvullen

Organisatie van schoolevenementen

Flexibele en stroomlijnende bonnenverkoop

Ontdek alle voordelen
Evenement afbeelding

Voordelen

Swipedrinks verbetert de betalingservaring voor zowel klanten als bedrijven met zijn naadloze en efficiënte oplossingen.

Vooraf bonnen aanvullen

Leerlingen kunnen hun bonnen op voorhand via de app aanvullen, of ouders kunnen de kaarten van hun kinderen opladen. Dit maakt het eenvoudig voor leerlingen om maaltijden, broodjes en andere schoolbenodigdheden moeiteloos te nuttigen zonder zorgen over contant geld.

Organisatie van schoolevenementen

Met Swipedrinks wordt het organiseren van schoolactiviteiten zoals de jaarlijkse barbecue, het afscheid van de laatstejaars, en opendeurdagen een fluitje van een cent. De app stelt u in staat om zo veel bars te creëren als nodig voor elk evenement, wat bijdraagt aan een georganiseerde en plezierige ervaring voor alle betrokkenen.

Flexibele en stroomlijnende bonnenverkoop

Stel extra verkooplocaties in binnen de app en laat bonnen flexibel door uw organisatie stromen. Dit bevordert een efficiënte inzet van middelen en vergemakkelijkt de financiële administratie. Daarnaast kunt u via de bonnenverkoop eenvoudig fondsen werven voor bijvoorbeeld de schoolreizen of goede doelen, wat bijdraagt aan de gemeenschapsgeest binnen de school.

Vraag nu jouw gratis demo aan

Wil je zien hoe Swipedrinks jouw bedrijf kan transformeren? Vraag nu een gratis demo aan en ervaar de voordelen zelf!