Eigen app

Versterk uw merk met een gepersonaliseerde Swipedrinks App

Geef uw merk een krachtige impuls met onze white-label optie. Swipedrinks biedt de mogelijkheid om onze bewezen en geavanceerde technologie volledig onder uw eigen merknaam te implementeren, compleet met een eigen database en hosting. Dit stelt u in staat om een naadloze betalingsoplossing te bieden, volledig geïntegreerd binnen uw eigen merkidentiteit.


Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe u de gepatenteerde technologie van Swipedrinks kunt benutten onder uw eigen merknaam en uw organisatie naar nieuwe hoogten kunt tillen.

Volledige Personalisatie

Onderscheidend Vermogen op de Markt

Voordelen van Digitale Bonnenverkoop

Ontdek alle voordelen
Evenement afbeelding

Voordelen

Swipedrinks verbetert de betalingservaring voor zowel klanten als bedrijven met zijn naadloze en efficiënte oplossingen.

Volledige Personalisatie

Onze technologie kan naadloos worden aangepast aan de look en feel van uw organisatie. Uw merknaam en logo worden prominent weergegeven, waardoor klanten genieten van een vertrouwde en consistente gebruikerservaring die volledig aansluit bij uw huisstijl.

Onderscheidend Vermogen op de Markt

Of het nu gaat om een café, restaurant, festival, of een ander evenement, met een eigen app die de kracht van Swipedrinks gebruikt, zult u zich onderscheiden in de markt. Uw merk wordt geassocieerd met een geavanceerde technologie die is aangepast aan de specifieke behoeften van uw klanten en uw bedrijf opvallend promoot.

Voordelen van Digitale Bonnenverkoop

Profiteer van alle voordelen van digitale bonnenverkoop, waaronder verbeterde cashflow en klantenbinding, nu mogelijk gemaakt onder uw eigen merknaam. Wij zorgen voor de implementatie van alle functionaliteiten die Swipedrinks biedt, zodat uw organisatie kan genieten van een efficiënte en effectieve betalingsoplossing.

Complete Ondersteuning

Wij regelen niet alleen het design in lijn met uw huisstijl, maar zorgen ook dat u alle tools krijgt die nodig zijn om het maximale uit de app te halen. Dit omvat uitgebreide ondersteuning en aanpassingsmogelijkheden die ervoor zorgen dat uw gepersonaliseerde app perfect aansluit bij uw operationele en marketingstrategieën.

Online Cadeaubonnen

Versterk uw klantenbinding met de mogelijkheid voor klanten om cadeaubonnen online aan te kopen onder uw eigen merk. Deze functie biedt een extra laag van service en gemak, waardoor uw klanten eenvoudig geschenken kunnen verstrekken binnen het vertrouwde kader van uw merkidentiteit.

Krachtige Marketingtools

Binnen het eigen dashboard van uw gepersonaliseerde Swipedrinks-app zijn er uitgebreide marketingmogelijkheden beschikbaar. Dit platform stelt u in staat om effectieve campagnes te voeren, van het promoten van speciale aanbiedingen tot het direct communiceren met uw klanten via geïntegreerde berichtensystemen.

Loyaliteitsbeheer

Beheer en versterk de loyaliteit van uw klanten door middel van op maat gemaakte loyaliteitsprogramma's die gemakkelijk te beheren zijn vanuit uw dashboard. Deze tools helpen bij het ontwikkelen van een sterke klantenbasis en het verhogen van klantretentie door hen te belonen voor hun trouw aan uw merk.

Vraag nu jouw gratis demo aan

Wil je zien hoe Swipedrinks jouw bedrijf kan transformeren? Vraag nu een gratis demo aan en ervaar de voordelen zelf!