Restaurant

Optimaliseer het bestel- en betalingsproces in uw restaurant met Swipedrinks.

Met Swipedrinks creëert u een vloeiende culinaire ervaring voor uw gasten. Van het aankopen van (cadeau)bonnen tot het afrekenen, onze app maakt het hele proces gestroomlijnd en aangenaam, zowel voor uw personeel als uw klanten. Geniet van een naadloze interactie in uw restaurant, waardoor u zich volledig kunt richten op het serveren van heerlijke maaltijden.

Minimaliseer banktransacties

Implementatie van een bonnensysteem

Opzetten van loyaliteitsprogramma's

Ontdek alle voordelen
Evenement afbeelding

Bij CC De Fabriek, waar we het hele jaar door een scala aan culturele evenementen organiseren, is Swipedrinks onmisbaar geworden. Zowel de app als de fysieke kaartjes worden door onze bezoekers gebruikt, wat de betalingen versnelt en vereenvoudigt. De mogelijkheid van voorverkoop verhoogt onze efficiëntie en financiële transparantie, terwijl we de inkomsten van elke bar nauwkeurig kunnen verdelen en beheren. Swipedrinks helpt ons om de controle te behouden over de bonnenverkoop en zorgt voor een naadloze ervaring voor onze bezoekers en de diverse teams die onze bar managen.

Vera Stadeus
- Coördinator van CC De Fabriek

Voordelen

Swipedrinks verbetert de betalingservaring voor zowel klanten als bedrijven met zijn naadloze en efficiënte oplossingen.

Minimaliseer banktransacties

Dankzij Swipedrinks kunnen uw gasten in bulk tegoeden aankopen, waardoor de frequentie van banktransacties aanzienlijk vermindert. Dit systeem is niet alleen handig voor uw klanten, maar draagt ook bij aan een positieve cashflow voor uw restaurant door middel van vooruitbetaalde bonnen.

Implementatie van een bonnensysteem

Introduceer een bonnensysteem met Swipedrinks om de voordelen van vooruitbetaling te benutten, waardoor u een directe verbetering in uw cashflow ervaart en tegelijkertijd de efficiëntie van uw restaurant verhoogt.

Opzetten van loyaliteitsprogramma's

Ontwikkel loyaliteitsprogramma's die uw gasten aanmoedigen terug te keren. Met Swipedrinks kunt u eenvoudig verbinding maken met uw klanten via pushberichten en e-mails, waardoor u gepersonaliseerde aanbiedingen en uitnodigingen kunt sturen die hen verleiden om opnieuw te kiezen voor uw gastvrijheid.

Implementeer uw eigen cadeaubonsysteem

Met Swipedrinks kunt u een volledig gepersonaliseerd cadeaubonsysteem opzetten. Ontwerp uw eigen bonnen en templates die uw merkidentiteit weerspiegelen. U kunt deze bonnen zelf aanvullen of uw klanten de mogelijkheid bieden om dit via de app te doen. Bied deze bonnen aan in zowel digitale vorm als in traditioneel papier of kaartformaat, en bied zo flexibiliteit en gemak voor elke gelegenheid.

Vraag nu jouw gratis demo aan

Wil je zien hoe Swipedrinks jouw bedrijf kan transformeren? Vraag nu een gratis demo aan en ervaar de voordelen zelf!