Café & bar

Transformeer de betaalervaring in uw café of bar met Swipedrinks.

In uw lokale kroeg of trendy cocktailbar, Swipedrinks versnelt en vereenvoudigt het betalen, waardoor uw klanten meer tijd hebben om te genieten. Onze app maakt het mogelijk om klanten makkelijk bonnen te laten aankopen, een pot uit te leggen of elkaar trakteren. Samen op café betalen wordt een vloeiendere ervaring, zowel tijdens ontspannen avonden als levendige nachten.

Minimaliseer banktransacties en bevorder cashflow

Opzetten van loyaliteitsprogramma’s

Geïntegreerd kassasysteem en inzichtelijke gegevens

Ontdek alle voordelen
Evenement afbeelding

Bij Paquito Padelclub zetten we vol in op de beste ervaring voor onze leden, en met Swipedrinks hebben we een perfecte partner gevonden. De app maakt het mogelijk om bonnen te gebruiken die geldig blijven voor al onze evenementen en de dagelijkse operaties in de kantine, wat een groot gemak is voor onze leden. We bieden exclusieve kortingen aan via de app en organiseren spannende wedstrijden via sociale media, wat de betrokkenheid en het plezier verhoogt. Voor diegenen die geen smartphone gebruiken, zijn de Swipedrinks betaalkaarten een eenvoudige en toegankelijke oplossing. Dankzij Swipedrinks kunnen wij ons concentreren op wat echt belangrijk is: een levendige community opbouwen rond onze passie voor padel.

Sven Bollengier
- Eigenaar van Paquito Padelclub

Voordelen

Swipedrinks verbetert de betalingservaring voor zowel klanten als bedrijven met zijn naadloze en efficiënte oplossingen.

Minimaliseer banktransacties en bevorder cashflow

Door het gebruik van Swipedrinks kunnen uw klanten bonnen in bulk aankopen, wat leidt tot minder frequentie van banktransacties en een versterkte cashflow door vooruitbetalingen. Het integreren van ons bonnensysteem in uw zaak brengt de financiële voordelen van vooraf betaalde bonnen met zich mee.

Opzetten van loyaliteitsprogramma’s

Creëer loyaliteitsprogramma's die uw klanten aantrekken om terug te keren. Met Swipedrinks kunt u direct communiceren via pushberichten en e-mails, waarbij u speciale aanbiedingen en promoties deelt die klanten uitnodigen om opnieuw uw gastvrijheid te ervaren.

Geïntegreerd kassasysteem en inzichtelijke gegevens

Swipedrinks biedt meer dan alleen een bonnensysteem; het functioneert ook als een basis kassasysteem dat het afrekenen vereenvoudigt. Dit systeem stelt u in staat om op een kosteneffectieve en eenvoudige manier dagelijkse, wekelijkse, en seizoensgebonden verbruiks- en verkoopdata bij te houden, wat essentieel is voor efficiënt voorraadbeheer.

Promoot evenementen en verhoog de bonnenverkoop

Met Swipedrinks kunt u eenvoudig evenementen toevoegen aan onze app, wat ideaal is voor het promoten van extra bonnenverkoop tijdens jaarlijkse of halfjaarlijkse evenementen die u organiseert. Dit biedt een perfecte gelegenheid om speciale aanbiedingen te benutten en de betrokkenheid bij uw evenementen te verhogen. Of het nu gaat om thema-avonden, live muzieksessies of seizoensgebonden feesten, Swipedrinks maakt het makkelijker dan ooit om uw evenementen te beheren en tegelijkertijd uw verkoop te stimuleren.

Vraag nu jouw gratis demo aan

Wil je zien hoe Swipedrinks jouw bedrijf kan transformeren? Vraag nu een gratis demo aan en ervaar de voordelen zelf!